13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăPonta și Negoiță se roagă unul de altul să candideze la Primăria...

Ponta și Negoiță se roagă unul de altul să candideze la Primăria Capitalei

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, a declarat, duminică, în fața lui Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3, că “Robert a fost un primar de Sector foarte bun și ar fi bun și la Primăria Capitalei”.

“Și Victor!”, a completat Robert Negoiță.

Invitațiile reciproce ale acestora s-au produs duminică, 26 iulie, în momentul în care Victor Ponta și Robert Negoiță au anunțat că vor propune candidați comuni pe listele Alianței Pro București 2020, în vederea alegerilor locale din anul 2020.

Robert Negoiță a anunțat deja că nu dorește să candideze la Primăria Generală a Capitalei și că va candida pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 3 al Capitalei.

Alegerile locale ar urma să aibă loc la 27 septembrie, dar cu toate acestea partidul Pro România, condus de Victor Ponta, a anunțat deja că dorește amânarea acestor alegeri, întrucât există riscul extinderii epidemiei de coronavirus.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă