Foto: Inquam Photos

Ponta și Negoiță se roagă unul de altul să candideze la Primăria Capitalei

Victor Ponta și Robert Negoiță s-au invitat unul pe altul să candideze la Primăria Capitalei, dar nici unul nici altul nu a spus explicit că va candida.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2020 - 17:44

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, a declarat, duminică, în fața lui Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3, că "Robert a fost un primar de Sector foarte bun și ar fi bun și la Primăria Capitalei".

"Și Victor!", a completat Robert Negoiță.

Invitațiile reciproce ale acestora s-au produs duminică, 26 iulie, în momentul în care Victor Ponta și Robert Negoiță au anunțat că vor propune candidați comuni pe listele Alianței Pro București 2020, în vederea alegerilor locale din anul 2020.

Robert Negoiță a anunțat deja că nu dorește să candideze la Primăria Generală a Capitalei și că va candida pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 3 al Capitalei.

Alegerile locale ar urma să aibă loc la 27 septembrie, dar cu toate acestea partidul Pro România, condus de Victor Ponta, a anunțat deja că dorește amânarea acestor alegeri, întrucât există riscul extinderii epidemiei de coronavirus.

 

Comentarii