10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPonta: Cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenţi la...

Ponta: Cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenţi la moţiunea de cenură şi vor vota

 ”Cei 30 de deputaţi şi senatori ProRomania vor fi prezenţi mâine la moţiunea de cenzură şi vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor”, spune Ponta. 
  
 El are şi două constatări suplimentare.   

 ”Am crezut că am trăit cele mai dificile momente din viaţă mea politică înainte de moţiunea de cenzură din Aprilie 2012 împotrivă Guvernului PDL / sunt extrem de uimit şi dezamăgit să constat că ceea ce s-a întâmplat în aceste zile-promisiunile, ameninţările, dezmăţul de bani murdări şi bani publici la care s-au dedat Dăncilă, Arsene, Fifor & Co a depăşit, din păcate, urâciunea PDL şi a lui Basescu”,spune Ponta. 
  
 El adaugă că ar vrea că Dan Barna şi colegii de la USR să înveţe din lecţia din aceste zile că este uşor să-i critici pe alţii. 
  
 ”Iata că doi deputaţi puşi de ei pe lista ( Oana Bîzgan şi Adrian Dohotaru ) au bătut palma fără niciun scrupul cu PSD şi Dăncilă / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!”, susţine Ponta. 
Adrian Dohotaru, fost membru USR, în prezent deputat independent, s-a întâlnit miercuri cu ministrul Tranaporturilor Răzvan şi a obţinut pronisiunea  că vor fi scoase de pe lista lacurilor navigabile Tarniţa şi Beliş-Fântânele.

Oana Bîzgan va participa la Londra. la un program de fellowship dezvoltat de World Economic Forum în colaborare cu Apolitical Academy.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă