Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL vrea schimbări la proiectul majorării alocațiilor

PNL solicită dezbaterea în plenul Camerei Deputaţilor a proiectului liberalilor privind majorarea alocaţiilor pentru copii, a declarat preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

27.02.2019 - 11:27

Biroul Executiv al PNL s-a reunit miercuri într-o şedinţă extraordinară.

"Am luat mai multe decizii. Prima decizie este aceea de a mandata grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor să ceară în reuniunea de plen de astăzi introducerea pe ordinea de zi a proiectului de lege al PNL privind majorarea alocaţiilor pentru copii, ca o garanţie a faptului că alocaţiile pentru copii se vor majora de la 1 martie. Termenul de depunere a raportului de către Comisia de muncă este astăzi, 27 februarie. Ieri, în Comisia de muncă, în ciuda solicitării PNL, majoritatea PSD-ALDE a refuzat să discute proiectul şi, în temeiul prevederilor regulamentare, PNL a decis să ceară introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind majorarea alocaţiilor pentru copii", a precizat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Comentarii

loading...