14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPNL strânge rândurile înainte de moțiune. Tactica liberalilor

PNL strânge rândurile înainte de moțiune. Tactica liberalilor

Preşedintele filialei PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, le-a solicitat tuturor parlamentarilor PSD să voteze moţiunea de cenzură.

În acest mod, în opinia sa, social-democrații ar da dovadă de responsabilitate faţă de viitorul României.

„Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

Un vot “pentru” înseamnă o dovadă de responsabilitate față de români, față de viitorul României.

Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură! De aceea, le cer și parlamentarilor PSD de Neamț să facă la fel!”, a declarat liberalul, într-un comunicat de presă remis „România liberă”.

De asemenea, liberalul a reamintit despre mesajul președintelui PNL, Ludovic Orban, referitor la negocierile PSD înainte de moțiunea de cenzură.

„Totodată, reiau și eu apelul lansat de președintele PNL Ludovic Orban: Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică reprezintă o infracțiune.

Orice încercări disperate de a ieși din cadrul democratic nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamț să voteze DA la moțiunea de cenzură, de joi.

Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor”, a mai precizat deputatul PNL.

În Neamț PSD are șapte parlamentari, PNL trei, iar USR unul.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...
Ultima oră
Pe aceeași temă