31.9 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăPoliticăPNL s-a decis! Pe cine propune românilor din Diaspora la alegerile parlamentare

PNL s-a decis! Pe cine propune românilor din Diaspora la alegerile parlamentare

Biroul Executiv PNL, reunit luni, a fixat propunerile pentru alegerile parlamentare, listele pentru Diaspora. La Camera Deputaților PNL îi are drept candidați pe Valentin Fagărăşian (Italia), Toader Ciuta (Irlanda) Radu Lupu (Italia) şi Mihăiţă Dohotar (Grecia). Pentru Senat vor candida Viorel Badea şi Rareş Burlacu.

„Data de 7 octombrie este un termen limită de depunere al listei pentru Diaspora iar astăzi, în cadrul Biroului Executiv s-a votat lista pentru Diaspora, o listă cu care ne mândrim, o listă pe care sunt oameni exclusiv din Diaspora, care au făcut cinste comunităţilor de acolo, care îi reprezintă foarte bine pe români. Oameni care sunt profesori universitari, aşa cum este colegul nostru din Canada, domnul Burlacu. Oamenii de afaceri ca Valentin Făgărăşan sau ca Teodor Ciutac, care au făcut business şi au făcut performanţă, acolo, în Diaspora şi sunt foarte bine văzuţi, nu doar de către românii noştri de acolo, dar şi de către autorităţile din ţările respective.”, a anunțat Robert Sighiartău, secretarul general PNL.

El a precizat că PNL încearcă să va finalizeze până la 18 octombrie listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților în toate județele, după ce vor fi consultări cu reprezentanții liberali din teritoriu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă