Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL participă la consultările cu Iohannis: ,, Pentru noi voinţa exprimată de cetăţean este lege''

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat joi într-o conferinţă de presă că PNL va participa la consultările iniţiate de preşedintele Klaus Iohannis privind rezultatul de la referendumul pe Justiţie.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2019 - 19:03

,,PNL salută decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a invita partidele la consultări, la Cotroceni, pentru a transpune în realitatea politică şi juridică voinţa exprimată de cetăţenii români în cadrul referendumului convocat de preşedintele României. (...) PNL va participa la consultările de la Cotroceni. Luni am convocat reuniunea Biroului Politic Naţional al partidului. Vom stabili componenţa delegaţiei şi mandatul PNL la aceste consultări. Pentru noi voinţa exprimată de cetăţean este lege, pentru noi orice iniţiativă de modificare a Constituţiei sau a legilor necesară pentru transpunerea în realitatea politică şi juridică a voinţei exprimate de cetăţeni este, de asemenea, prioritate zero şi va fi sprijinită de PNL", a spus Ludovic Orban.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a trimis joi, o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pentru stabilirea direcțiilor de acțiune necesare punerii în aplicare a referendumului național din data de 26 mai 2019.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, programul consultărilor va fi următorul:
Marți, 4 iunie 2019
Ora 12:00 - Partidul Naţional Liberal (PNL);
Ora 13:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);
Ora 15:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Miercuri, 5 iunie 2019
Ora 11:00 – Partidul Mișcarea Populară (PMP);
Ora 12:00 – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE);
Ora 13:00 – Grupul parlamentar Pro Europa;
Ora 14:00 – Grupul parlamentar al minorităților naționale.
Fiecare delegație poate fi formată din maximum 5 persoane.

Comentarii

loading...