Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL îşi stabileşte în această după-amiază strategia pe care o va adopta la învestirea Guvernului Dăncilă.

PNL își stabilește strategia pentru învestirea Cabinetului Dăncilă

Partidul Naţional Liberal îşi stabileşte în această după-amiază strategia pe care o va adopta la învestirea în Parlament a Guvernului Dăncilă.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 28.01.2018 - 13:05

Biroul Politic Naţional şi grupurile parlamentare ale PNL se reunesc în această după-amiază pentru a stabili strategia partidului în noua sesiune parlamentară şi poziţionarea faţă de învestirea noului guvern.

"Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminică, de la ora 17.00, reuniunea Biroului Politic Naţional împreună cu grupurile parlamentare ale partidului din Camera Deputaţilor şi din Senat. Cu această ocazie, vom stabili strategia PNL pe sesiunea parlamentară şi, de asemenea, poziţionarea în procedurile de învestire a noului guvern", a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban, încă de la începutul săptămânii trecute.

Orban a precizat că liberalii vor purta discuţii cu parlamentarii pentru a-i convinge să nu voteze învestirea guvernului Dăncilă.

"Vom avea discuţii cu toate grupurile parlamentare, de asemenea cu foarte mulţi parlamentari individual. (...) Eu totuşi trag nădejdea că Viorica Vasilica o să renunţe pe ultima sută de metri dacă se trezeşte din starea de beatitudine în care se găseşte, dându-şi seama că ea este de fapt pe post de secretară la guvern şi nicidecum pe post de prim-ministru", a declarat președintele PNL, citat de Agerpres.

După validarea în CEx PSD a miniştrilor propuşi, liderul PNL a afirmat că "aproape niciunul nu e la locul lui" şi că au fost nominalizaţi "oameni care nu cunosc domeniul".

Ludovic Orban a mai spus că persoanele propuse pentru a forma cabinetul Dăncilă sunt nişte "iluştri anonimi".

Comentarii