9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăPNL a obținut demiterea ministrului Voiculescu. Decizia finală a luat-o președintele Iohannis

PNL a obținut demiterea ministrului Voiculescu. Decizia finală a luat-o președintele Iohannis

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a aprobat propunerea premierului Florin Cîțu de a-l revoca pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

—————————————————————

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, 14 aprilie 2021, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Premierul a mai precizat că a semnat și decizia de revocare a doctoriței Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Anunțul premierului în acest sens a fost făcut printr-un mesaj postat pe Facebook. Anunțul a fost postat imediat după ce, la Palatul Victoria, miercuri dimineață, a avut loc o întâlnire între premierul Florin Cîțu (PNL) și vicepremierul Dan Barna (USR PLUS), întâlnire la care au fost ulterior convocați Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, și Andreea Moldovan, secretar de stat (la acel moment) în Ministerul Sănătății.

Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a…

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Șapte răniți după un accident de circulație pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

Zi perfectă pentru românce la Madrid! Irina Begu și Jaqueline Cristian au obținut victorii importante

Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Madrid, în timp ce Jaqueline Cristian a reuşit să acceadă pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă