15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăPMP candidează la sectorul 6 cu sprijinul generalului Chelaru și al Partidului...

PMP candidează la sectorul 6 cu sprijinul generalului Chelaru și al Partidului Neamul Românesc

La eveniment au mai participat președintele PMP București, Sebastian Moise și politicianul conservator Mihail Neamțu, fondator al Partidului Noua Republică și membru al Mișcării Populare.

În pledoaria sa de susținere a candidatului PMP la Primăria Sectorului 6, generalul Mircia Chelaru a pus accentul pe providență, caracter, armonie și pace socială.
”În credința noastră străbună, omul pogorât din Rai avea definiția pe care noi o repetăm uneori zi de zi: cumsecade. Omul cumsecade este de fapt omul providențial, după model divin. Cum se cade din Rai adică. Ștefan Florescu este un om cumsecade. Și ce poți să mai spui despre un om care are de fapt acest atribut absolut? El este reprezentantul polului pozitiv al marii bătălii a zilelor noastre, o bătălie între oamenii rămași cumsecade și cei popular și profund numiți nerușinați.”

”Ștefan Florescu este omul de caracter, la locul lui și, tot credința noastră străbună spune că numai omul la locul lui sfințește locul. Azi, avem nevoie în administrația publică locală de oameni de caracter, de oameni cumsecade, care nu cedează în fața nerușinării și a ispitei. Rezistența în fața ispitelor de tot felul, în sensul lui ”mai mult și mai bine pentru mine”, în sensul trufiei și a lăcomiei, este o valoare pe care o împărtișim și în care credem toți cei de față. Dincolo de eternele teme de campanie, de necesitățile colcetive, Ștefan este omul care poate pune bună rânduială în treburile comunității, omul de care cu toții avem nevoie astăzi. Omul care, dincolo de toate, poate aduce armonia și pacea socială în comunitate”, a declarat vicepreședintele Partidului Neamul Românesc.

Mihai Neamțu: ”Orgoliile, în viața politică, orbesc decizia!”

”Îl cunosc pe Ștefan ca pe un om cu suflet, ca pe un om cu foartă multă determinare pentru cauzele nobile”, a accentuat și Mihail Neamțu. ”Este un om dedicat valorilor creștine, astăzi tot mai denigrate de noua stângă, cea neo-marxistă. Suntem alături de Ștefan pentru că vedem în el un om căruia îi place să se pună în slujba comunității. Fără oameni ca el, într-o comunitate, ideile, valorile perene, nu au cum să se întrupeze. Avem nevoie de luptători, de oameni care să stea la hotar. Sunt alături de Ștefan, cred sincer în victoria sa și aș adăuga un lucru: când alianța aceasta de așa zisă dreapta s-a realizat, PNL – USR – PLUS, două nume au apărut acolo ca fiind imposibil de înghițit de către cei care au vrut să ne propună o strategie proprie lor: Mihai Neamțu la Sectorul 3 și Ștefan Florescu la Sectorul 6. Au propus în schimb niște anonimi, niște oameni fără nicio calificare, nici în administrație, nici în alt domeniu. Și, faptul că s-a scremut un munte, la USR – PLUS, ca să iasă un șoricel, mie mi se pare absolut ridicol. Din păcate orgoliile, în viața politică, orbesc decizia, și eu cred că cei care au fost orgolioși, ba chiar aroganți în raport cu Mișcarea Populară, vor plăti o notă foarte scumpă”, a încheiat Mihai Neamțu.

Ștefan Florescu: ”Vreau să fac ceva pentru oameni”

Fost membru al partidului lui Dan Voiculescu, Ștefan Florescu a demisionat în 2012 din Partidul Conservator candidând, în două rânduri, atât în 2012 cât și în 2016, ca independent la Primaria Sectorului 6.
În vara acestui an, Florescu anunța problemele critice existente la nivelul Primăriei sectorului 6, în contextul unei administrații deficitare a edilului Gabriel Mutu: „Am refuzat intrarea în Parlament pentru acest an, am rămas în organizație ca să mă ocup de sectorul 6. (…) Pe mine nu mă interesează funcția de primar, ci să pot face ceva pentru oameni. (…) Gabriel Mutu nu a făcut decăt să ia bani de la bănci și să îndatoreze. Peste trei luni, când va ajunge un primar nou și va vedea cheltuielile, se va lua cu mâinile de cap. Primăria este îndatorată cu zeci de milioane de euro. Primarul nu a vrut decât să-și rezolve problemele personale ți cu firmele de casă. (…) Când ai pixul în mână, poți să și șuntezi autoritățile statului. (…) Când faci o organizare, poți face la fel și cu banii. Bugetul Primăriei Sectorului 6 e undeva peste 120 de milioane de euro pe an”, a explicat Ștefan Florescu, în varea acestui an, într-o intervenție la un post de televiziune.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă