PMP a pregătit o moţiune de cenzură. Temele - pesta porcină şi mitingul din 10 august

PMP a pregătit o moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă şi solicită sprijinul parlamentarilor din Opoziţie pentru acest demers, a declarat, luni, liderul partidului, Eugen Tomac, în plenul Camerei Deputaţilor.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2018 - 16:58

"PMP a pregătit o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Ca partid de opoziţie suntem obligaţi să acţionăm într-o perioadă în care ţara este sufocată de apocalipsa pestei porcine, iar Guvernul doarme sau chefuieşte pe litoralul Mării Negre. De asemenea, considerăm că românii nu pot uita mineriada lui Iliescu, dar, iată, că pe 10 august am avut mineriada lui Dragnea, iarăşi un motiv temeinic pentru a trimite acest Guvern acasă. Au fost agresaţi cetăţeni nevinovaţi, iar Guvernul se îneacă în minciuni. Sunt două motive puternice pentru care am pregătit acest document şi îl vom trimite tuturor parlamentarilor aflaţi în opoziţie, dar şi de la putere şi le vom cere sprijinul tuturor celor care cred că acum mai mult ca niciodată trebuie să fim uniţi împotriva acestui Guvern marionetă", a precizat Tomac.

El a spus că deocamdată nu a discutat cu celelalte partide de opoziţie, decizia fiind luată în şedinţa grupurilor parlamentare ale PMP de luni.

"Considerăm că cele două teme sunt de maxim interes şi dincolo de culoarea politică este obligatoriu să acţionăm ca şi parlamentari pentru a demonstra Guvernului că poate pleca acasă atunci când nu se aşteaptă", a susţinut Tomac.

Acesta s-a arătat convins că va strânge semnăturile necesare, precizând că, în acest sens, va avea discuţii cu celelalte partide de opoziţie. 

Comentarii