Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pleșoianu: ,,Să mă ocolească și să nu mai încerce niciodată să apară în aceeași poză''

România se va elibera abia atunci când vom reuși să facem distincția între oportuniști și oameni care respiră azi același aer al libertății interioare pe care îl respirau și acum 10, și acum 20, și acum 30, a transmis Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2019 - 18:28

,,Țara asta se va elibera abia atunci când vom reuși să facem distincția între oportuniști - care își schimbă principiile și relațiile în funcție de contextul personal - și oameni care respiră azi același aer al libertății interioare pe care îl respirau și acum 10, și acum 20, și acum 30, și acum... x ani. Respectul meu se îndreaptă necondiționat către a doua categorie! Cât despre cei din prima - să mă ocolească și să nu mai încerce niciodată să apară în aceeași poză. Nu avem ce să ne spunem... Eu am făcut parte, de când mă știu, din a doua categorie. Și așa va rămâne!'', se arată în postare. 

Comentarii