Pleșoianu lansează un avertisment către Liviu Dragnea și liderii PSD

Liviu Pelșoianu spune că dacă va decide să candideze și va ocupa o funcție de vicepreședinte, el nu va participa la CEX-urile partidului doar ca act de prezență ci va spune atât în ședințe, cât și în public ceea ce are de spus.

Iulian Budușan 0 comentarii

02.03.2018 - 20:27

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, este văzut de unii dintre liderii PSD drept un om care ar fi indicat să facă parte din viitoarea conducere a PSD și i se cere o candidatură la Congresul PSD. Pleșoianu lansează un avertisment către Liviu Dragnea și liderii PSD și le spune că dacă va decide să candideze și va ocupa o funcție de vicepreședinte, el nu va participa la CEX-urile partidului doar ca act de prezență ci va spune atât în ședințe, cât și în public ceea ce are de spus. 

”Mă onorează această susținere din partea unor colegi, dar eu o să scriu zilele următoare, așa cum v-am obișnuit, înainte de CEX.

Cei care mă vor într-o astfel de funcție trebuie să realizeze un lucru: nu pot să particip la un CEX de tipul celui în care domnul Tudose a cerut demisiile doamnei Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. La fel, nu pot să particip la o ședință CEX în care se aruncă cu grendade, iar apoi să ies, să zâmbesc și să spun că ne-am împărțit garoafe. Eu nu pot să tac și să nu spun nimic sau să particip pasiv la astfel de ședințe.

Toți acei colegi trebuie să conștientizeze că eu mă schimb cu un milimetru. Eu nu mi-am exprimat nicio dorință să alerg după funcții, mă onorează acest sprijin, dar nu știu cât este de OK ca eu să devin membru CEX, pentru că voi vorbi. Eu asta consider că înseamnă să faci politică, să vorbești și să spui ceea ce te nemulțumește”, a declarat Liviu Pleșoianu, la Antena 3.

Comentarii