Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pleșoianu, declarație de dragoste:,, DA, ÎMI IUBESC PATRIA!''

,,DA, ÎMI IUBESC PATRIA! DA, cred că NU trebuie să fim sclavii nimănui!'', a scris, deputatul PSD Liviu Pleșoianu, joi, pe Facebook.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2019 - 14:57

DA, ÎMI IUBESC PATRIA! DA, cred că NU trebuie să fim sclavii nimănui! Da, cred că avem nevoie doar să FIM! Și voi face tot ce ține de mine pentru ca România să se reașeze în propriul DESTIN! Iar dacă i se pare cuiva că asta mă face „anti-progresist”, să fie sănătos! Pe mine mă interesează doar ceea ce știu că e menită țara asta să devină! Fie să FIM, oameni LIBERI! Eu, cu toate defectele mele, sunt dovada vie că drumul deplinei libertăți în politică ESTE posibil! Cine vrea să mergem împreună pe acest drum în 2019 și de aici înainte?

Comentarii