Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Petre Daea despre declaraţiile lui Kelemen Hunor: În 1968, m-am îmbătat şi acum mi-e rău...

Petre Daea despre Hunor: În 1968 m-am îmbătat şi acum mi-e rău...

Petre Daea este ironic în privinţa declaraţiilor lui Kelemen Hunor despre programul de guvernare al PSD: În 1968, m-am îmbătat şi acum mi-e rău...

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 28.01.2018 - 15:14

Ministrul Agriculturii Petre Daea a replicat duminică, când a fost întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor. Acesta spusese că noul program de guvernare ar arăta "de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri".

Demnitarul a spus că ultima dată când s-a îmbătat a fost în 1968.

"În 1968 m-am îmbătat. Dacă mă gândesc... şi acum mi-e rău...", a spus el, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă seara, în cadrul aniversării a 15 ani de la înfiinţarea Conferinţei Tineretului Maghiar, că din discuţiile avute cu preşedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, a reieşit că noul program de guvernare "arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri".

"A citit careva planul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri. Se va decide săptămâna viitoare referitor la acest plan de guvernare şi ar fi foarte bine dacă v-aţi exprima şi voi părerea. Eu aş fi foarte bucuros ca mâine dimineaţă să citiţi acest program de guvernare şi să ne spuneţi ideile voastre până luni dimineaţa. Avem şi noi idei referitoare la perioada următoare pe care vrem să le prezentăm", a afirmat Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale.

Comentarii

loading...