Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Perioada pandemiei este cea mai dificilă pentru diplomația română, susține ministrul Aurescu

Perioada pandemiei a fost "poate cea mai dificilă pentru diplomaţia română de după 1989", a estimat, luni, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.09.2020 - 16:59

"Pot să spun fără ezitare, această perioadă a fost poate cea mai dificilă pentru diplomaţia română de după 1989", a declarat, luni, ministrul român al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

"Am gestionat continuu, uneori zi şi noapte, situaţii limită, urgenţe şi cazuri complexe. De la începutul crizei şi până în prezent MAE a contribuit direct la demersurile de repatriere pentru peste 12.500 de români din străinătate", a mai precizat ministrul Afacerilor Externe.

Comentarii