Foto: Inquam Photos / Arhivă

Pentru prima dată în 30 de ani, o moțiune de cenzură are șanse, susține Marcel Ciolacu

Pentru prima dată în 30 de ani, o moțiune de cenzură are șanse să treacă, a declarat Marcel Ciolacu, referindu-se la moțiunea de cenzură pe care o pregătește PSD.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2021 - 09:47

Pentru prima dată în 30 de ani, o moțiune de cenzură are șanse să treacă, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, în seara zilei de luni, 21 iunie 2021, referindu-se la moțiunea de cenzură pe care o pregătește PSD.

"Este pentru prima oară, după 30 de ani de democraţie post-decembristă, când o moţiune de cenzură are şanse să treacă, la numai şase luni de la alegerile parlamentare. Chiar dacă, matematic, ei au în acest moment o majoritate", a susținut Marcel Ciolacu într-o declarație la postul de televiziune Antena 3.

Cu privire la relația PSD cu partidele din actualul arc guvernamental, "vom continua negocierile", astfel încât și unii dintre parlamentarii Puterii să ajungă să voteze în favoarea moțiunii de cenzură contra Guvernului Cîțu, a explicat Marcel Ciolacu.

"Am negociat textul moţiunii, l-am finalizat, am discutat şi cu partenerii şi cu ceilalţi parlamentari, şi cu grupul AUR, şi cu grupul minorităţilor. Se vor regăsi pasaje de la fiecare prinse în moţiune şi de aici discuţiile individuale cu alţi parlamentari", a precizat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Amintim că, acum aproape un an, în august 2020, PSD a inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, dar ea n-a mai fost votată în Parlament din lipsă de cvorum.

Comentarii