Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paul Stănescu: Intrarea mea în Guvern a fost la insistenţele PSD

Paul Stănescu, care şi-a depus demisia din funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, afirmă că a intrat în Guvern la insistenţele conducerii PSD, iar acum a considerat că este momentul să demisioneze pentru că nu se "agaţă" de scaune.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2018 - 20:30

El le-a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat în Guvern, celor de la Ministerul Dezvoltării, iar noului ministru i-a urat succes, spunând că este disponibil dacă are nevoie de sfatul său.

"Am spus că voi analiza demisia mea, lucru care l-am şi făcut, şi am considerat că e momentul să-mi dau demisia pentru că nu mă agăţ de scaun şi nu m-am agăţat niciodată mai ales că (...) de fapt, intrarea mea în Guvern a fost la insistenţele PSD, nu a fost la insistenţele mele în niciun caz (...)", a declarat, luni seară, Paul Stănescu.

Întrebat dacă el consideră că i s-a făcut o nedreptate prin propunerea de revocare, Stănescu a spus: "Nu, în politică se poate întâmpla orice. Ceea ce spun este că în Comitetul Executiv penultimul, nu ultimul, eu am avut o discuţie cu Liviu Dragnea de aproximativ o jumătate de oră, împreună cu colegul nostru de la Vaslui, domnul Buzatu, şi sigur că discutam lucrurile că nu e bine ce se întâmplă în partid, cu excluderile şi Liviu Dragnea nu a îndrăznit măcar să-mi spună atunci: domnule, ştii, eu vreau să pun în discuţie şi poziţia ta în Guvern. Primul ministru, doamna Viorica Dăncilă - căreia îi mulţumesc - eu nu am fost pe lista miniştrilor remaniabili şi atunci preşedintele Dragnea a spus trebuie să punem în discuţie poziţia în Guvern a lui Paul Stănescu. Putea să-mi spună dinainte: domnule, o să cer asta în CEx, ce faci? şi îi spuneam foarte simplu: îmi dau demisia, nicio problemă"

Paul Stănescu a mai spus că nu a vorbit cu Dragnea de foarte mult timp.

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării regionale, şi-a depus luni demisia din Guvern.

„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018", precizează Stănescu.

El reia afirmaţiile conform cărora este "un om de onoare, responsabil şi implicat" şi nu a urmărit niciun interes personal şi nu s-a agăţat niciodată de vreun scaun.

Comentarii

loading...