Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paşcan (PMP): Este primul referendum de natură morală care se promovează în România

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Marius Paşcan, a declarat sâmbătă, la ieşirea de la urne, că este primul referendum de natură morală care se promovează în România.

Share

Rl online 0 comentarii

06.10.2018 - 16:20

"Nu doar că este un drept constituţional, dar este şi un demers moral. Câtă vreme consimţi că eşti creştin şi prevalează în formarea ta moralitatea creştină, nu poţi decât să susţii acest referendum. Astăzi asistăm cu toţii la o relativizare morală, la o agresiune a unor noi teorii legate de individul asexuat (...) Am văzut propaganda şi intoxicarea care s-a manifestat ca un tăvălug cu o vehemenţă uluitoare a celor care boicotează acest referendum, care este primul referendum de natură morală care se promovează în România. Şi, indiferent de costuri, avem această datorie de a ne apăra datoriile identitare în care credem. Sunt 14 state în Europa de Est, din care 7 fac parte din Uniunea Europeană, care au modificat constituţiile în acelaşi sens, adică familia se bazează pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Aşadar nu văd de unde această ură, de unde aceste îndemnuri agresive de a nu vota la acest referendum, de unde propaganda deşănţată că, de fapt, în spatele întrebării de la referendum s-ar ascunde altceva. Nu se ascunde nimic decât modificarea Constituţiei, a articolului 48, în acest sens", a declarat Marius Paşcan.

Potrivit liderului PMP, în prima zi a referendumului pentru modificarea Constituţiei prezenţa la vot a fost destul de redusă pe fondul "campaniei agresive", "cum că PSD ar urmări să îşi regleze propriile probleme electorale, că în spatele întrebării şi-ar dori cineva să îi scape pe penali de răspundere".

"Este datoria lor să vină, iar Parlamentul a modificat legea Referendumului, astfel că poate fi validat cu 30% din numărul celor prezenţi pe liste. Aşadar sunt şanse bune ca acesta să fie validat. Rămâne ca şi cetăţenii să înţeleagă că nu este niciun fel de mistificare în acest demers (...) Cred că suntem datori cu toţii să ne cultivăm valorile noastre creştine, morale, să apărăm acest stat, care este, în proporţie de peste 80%, ortodox şi cred că proporţie de peste 90% creştin, suntem datori să promovăm şi aceste valori identitare cu care, la rândul nostru, ne-am născut", a susţinut preşedintele executiv al PMP.

Comentarii

loading...