Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Partidul lui Ponta are primul congres în octombrie

onducerea Pro România a avut joi, la Constanţa, prima reuniune la nivel naţional, în care s-a stabilit data congresului în 20-21 octombrie, când va fi aleasă conducerea partidului şi vor fi desemnaţi candidaţii la europarlamentare, relatează Agerpres.

Rl online 0 comentarii

23.08.2018 - 21:26

Într-un comunicat remis joi Agerpres, Pro România anunţă că întâlnirea de la Constanţa a avut ca scop stabilirea principalelor direcţii strategice şi linii de acţiune la nivel local şi naţional ale partidului.

„Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar şi deficitar în care au ajuns partidele tradiţionale să facă politică. Trebuie să readucem decenţa, competenţa şi profesionalismul în viaţa publică şi să le arătăm oamenilor că suntem pregătiţi şi avem proiecte şi soluţii concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta, potrivit sursei citate.

Până la congres, Pro România îşi propune definitivarea structurilor din teritoriu şi organizarea a cel puţin opt întâlniri regionale în care reprezentanţii conducerii centrale vor avea discuţii şi consultări cu membrii şi simpatizanţii partidului.

„De asemenea, Pro România îşi propune să iniţieze o dezbatere amplă la care să participe mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale şi mediul universitar pentru realizarea şi promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilităţii lui Liviu Dragnea şi a incompetenţei guvernului Dăncilă. Toate aceste proiecte concrete vor fi reunite sub forma unei Agende de Bună Guvernare”, se mai arată în comunicatul Pro România.

Comentarii