8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăPartidul lui Onțanu și-a lansat candidatul pentru Prezidențiale: ,,Are şcoala vieţii''

Partidul lui Onțanu și-a lansat candidatul pentru Prezidențiale: ,,Are şcoala vieţii”

Președintelle Partidului ,,Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie,, , Neculai Onțanu, a anunțat joi că Andrei Stoican va fi cel care va candida în cursa pentru Cotroceni din partea formațiunii politice. 

“Ne dorim un președinte al românilor care să aibă o puternică susținere națională.

Suntem mulți. Partidul ADER vă propune un candidat pentru alegerile prezidențiale. Un om care la Revoluţie avea 12 ani, un om matur astăzi şi puternic, un om care va face aşteptatul schimb de generaţii, dar şi de mentalităţi”, a declarat Neculai Onțanu la lansarea candidatului.

,,Nu mă duc la Cotroceni să mă uit la Matrix și să iau pastile albastre”

În vârstă de 42 de ani, la Revoluţie avea 12 ani, Andrei Stoican a absolvit Dreptul și spune că are şcoala vieţii, potrivit unui comunicat de presă transmis de ADER. 

“Am văzut multe şi am trăit multe. Am făcut greşeli, şi le-am făcut pe toate, dar am învăţat din ele. Nu m-am gândit nici o clipă să plec aiurea, nici atunci când mi-a fost bine, nici când mi-a fost rău. M-am născut aici, aici vreau să trăiesc, aici vreau să trăiască fiii şi nepoţii, şi nepoţii nepoţilor mei. Nu mă duc la Cotroceni să mă odihnesc şi să mă simt confortabil sau să îmi iau un concediu de cinci ani. Nu mă duc la Cotroceni să mă uit la filme, la “Game of Thrones” şi la “Matrix”, nici să mă îndop cu pastille albastre. Nu mă duc la Cotroceni să mă îmbogăţesc din salariul de preşedinte. Nu mă duc la Cotroceni pentru că mi s-a dat ordin să mă duc”, a afirmat Andrei Stoican. 

Acesta susține că nu îi plac scandalurile politice. Spune că este un om pragmatic, un antreprenor care cunoaşte bine mecanismele instituţionale, un om care a privit monstrul birocraţiei în ochi şi, în egală măsură, un om care cunoaşte din proprie experienţă problemele cetăţeanului, se mai arată în comunicat. 

,,După cum mă vedeţi, pornesc de la o premiză solidă: nu sunt cu nimic mai prejos, mai mic faţă de principalii mei contracandidaţi – Iohannis şi Barna, Am un metru optzeci şi trei”, a mai declarat Andrei Stoican, care și-a lansat și sloganul de campanie: “Facem țara lui Andrei împreună”.

Premier din Diaspora

Totodată, ADER a decis să își prezinte și premierul care ar urma să facă tandem cu Andrei Stoican. Tânăra Veronica Ariton are 25 de ani, a studiat la Londra și activează în mai multe organizații civice din afară. 

“Când am plecat la studii în Marea Britanie, am ştiut că mă voi întoarce în ţara mea, ca să restitui ceea ce am primit de la părinţii şi profesorii mei”, a declarat Veronica Ariton. 

 

 

 

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă