Partidul lui Băsescu a început să ia apă

După senatorul Adrian Mocanu, expluzat din partidul lui Băsescu, urmează senatorul Dorin Bădulescu, fost membru al grupului parlamentar PMP, să treacă în altă barcă, respectiv la ALDE.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2018 - 12:21

Senatorul Dorin Bădulescu, fost membru al grupului parlamentar PMP, a trecut la ALDE. "Domnul senator Dorin Bădulescu se alătură grupului parlamentar ALDE. Din motive de sănătate nu poate fi aici", a anunţat, joi, în plen, Daniel Zamfir, liderul grupului parlamentar ALDE din Senat.

Eugen Tomac, preşedinte PMP, a anunţat, la finalul şedinţei Camerei Deputaţilor, unde s-au votat modificările la Codul Penal, că deputatul Adrian Mocanu este exclus din PMP, după ce a dat un vot favorabil proiectului.

"Domnule preşedinte de şedinţă, vreau să anunţ oficial aici în plen, că un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD-ALDE e exclus din partid, domnul Mocanu. În România s-au furat păduri, resurse, au fost devalizate bănci şi nu s-a aflat niciodată cine s-a aflat în spatele acestor acţiuni. Ce aţi făcut astăzi a fost să furaţi viitorul ţării, al românilor. Am votat împotriva acestui proiect de lege", a declarat Eugen Tomac, liderul de grup al PMP.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abţineri, în calitate de for decizional.

PMP anunţase înaintea şedinţei că toţi cei care susţin modificările vor fi excluşi.
 

Comentarii