Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Ponta își lansează, duminică, noul proiect politic, din care Sorin Grindeanu nu va face parte: Este momentul să oprim criticatul de pe margine și să intrăm pe teren. Reacția lui Dragnea

Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, a anunțat, sâmbătă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că duminică își va lansa proiectul politic „Pro România”.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

02.09.2017 - 23:03

UPDATE: Șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu crede că PSD „se va rupe”, după înființarea formațiunii lui Victor Ponta.

„Se pare că nu, din ce am înțeles eu. Acuma nu știu. Câți o să ne regăsim mâine acolo, la lansare? Nu vreau sa comentez acum, sincer. Dar asta nu înseamnă că n-o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect", a spus șeful PSD, întrebat cum vede „răzvrătirea” lui Victor Ponta.


 

Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, a anunțat, sâmbătă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că duminică își va lansa proiectul politic „Pro România”.

„E momentul! Mâine alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17.00 la Sediul <<Pro România>>. E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine-intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această <<mlaștină>> care ne conduce acum! Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Vineri, Victor Ponta anunța că nu este dispus să ajungă la niciun compromis cu șeful PSD, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres

„În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic — n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte și domnul Grindeanu. După cum știți, domnia sa va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul și sunt foarte mulțumit că fac ceva de care să nu îmi fie rușine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este și o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac și nu are nicio funcție cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.

El a continuat că „nu există altă opoziție” în afară de el.

„Dacă sunt proiecte bune, le susțin. Dacă sunt proiecte proaste, o să fac opoziție, pentru că nu există altă opoziție în afară de mine. Doar nu vă așteptați la PNL să facă opoziție. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu acel fond de investiții. Dacă-l facem pentru România, îl susțin, dacă-l facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte țări, sunt contra. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt și doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost, m-am uitat pe cifre și este prima dată, din câte știu eu, când nu se face rectificare bugetară și m-am uitat sunt 16 miliarde cheltuieli mai multe și un miliard încasări mai puține. Asta înseamnă că lucrurile merg prost. Repet, ca om independent, nu mă mai ține partidul să nu spun anumite lucruri, și pentru că nu există opoziție am să vorbesc eu", a mai spus Ponta.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...