Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Ponta ar putea fi exclus din PSD. Dobre: Decizia CExN e indubitabilă. În momentul în care a făcut acest pas și-a asumat această chestiune

Cei care se vor alătura guvernului devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic, vor fi excluși din PSD, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, Adrian Dobre, care a invocat decizia Comitetului Executiv.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

16.06.2017 - 20:04

Cei care se vor alătura guvernului devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic, vor fi excluși din PSD, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, Adrian Dobre, care a invocat decizia Comitetului Executiv.

"Decizia Comitetului Executiv Național al PSD este indubitabilă, este clară, este cristal ca apa de izvor: cine participă sau cine va face parte din acest guvern, pe care noi, în momentul de față, prin retragerea sprijinului politic, îl declarăm ilegitim va fi exclus din PSD. Regulile sunt reguli pentru toată lumea, nu doar pentru unii și pentru alții nu. Victor Ponta, în momentul în care a luat această decizie și a făcut acest pas, fiind conștient perfect și bine informat despre decizia CExN, și-a asumat această chestiune", a precizat Adrian Dobre.

Purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat că excluderea lui Victor Ponta din partid ar putea avea loc într-o reuniune ulterioară a CExN.

"Ne așteptăm că această discuție va fi ridicată în următoarele Comitete executive ale Partidului Social Democrat", a spus el.

Întrebat dacă în situația lui Ponta mai pot fi și alți membri PSD care acceptă să fie alături de Sorin Grindeanu, Adrian Dobre a declarat: "Orice membru al PSD care va participa în acest guvern, care este ilegitim, respectiv nu are sprijinul nostru politic în acest moment, va fi supus discuției privind excluderea din PSD".

Victor Ponta a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...