Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea: Darius Vâlcov nu mai e membru PSD

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, afirmând că fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, nu mai e membru al partidului, dar s-a numărat printre artizanii programului de guvernare, scrie Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2017 - 19:52

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, afirmând că fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, nu mai e membru al partidului, dar s-a numărat printre artizanii programului de guvernare, scrie Mediafax.

Paul Stănescu a afirmat, vineri, în conferinţă de presă că, deşi unii s-au supărat că Darius Vâlcov a fost cel care a citit evaluarea miniştrilor, în Comitetul Executiv Naţional de miercuri, fostul ministru al Finanţelor este încă un om liber, necondamnat definitiv de Justiţie, fiind şi unul dintre cei care au lucrat la programul de guvernare.

„Darius Vâlcov a fost unul dintre pionii principali în realizarea acestui program de guvernare. Nu numai el a fost acolo. Toată această echipă a fost condusă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, din ea făcând parte o serie de oameni care se pricep, care sunt buni tehnicieni, mai ales pe domeniul economic. Supărarea a fost că Darius Vâlcov a prezentat în Comitetul Executiv evaluarea. Nu putem spune despre un om că este vinovat, să-l «omorâm» de la început, dacă n-a fost condamnat definitiv. Orice om trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie, până la capăt”, a afirmat Paul Stănescu.

Liderul PSD Olt asigură că Vâlcov nu mai este membru al partidului, fiind de părere că Dragnea nu era la curent cu această informaţie atunci când a susţinut contrariul.

„Eu discut cu Darius Vâlcov. Indiferent de ce i se va întâmpla, Darius Vâlcov a fost colegul nostru de partid. Nu mai este membru de partid. El şi-a dat demisia la Olt şi probabil că preşedintele Dragnea nu ştie, a greşit. Nu apare cu nicio adeziune la vreo altă organizaţie. Să fiţi siguri de lucrul acesta. Este un om care a muncit foarte mult, în toată această perioadă. S-a pus la dispoziţia partidului şi noi toţi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut. Aproape toţi colegii mei spun acest lucru. Darius Vâlcov chiar a muncit la acest program de guvernare”, a mai spus Stănescu.

Liviu Dragnea a declarat, în şedinţa de joi, că Darius Vâlcov este membru PSD. „Darius Vâlcov este membru PSD. El a anunţat că vrea să se retragă, dar organizaţia Olt l-a păstrat”, a spus Dragnea. Întrebat dacă este posibil ca Vâlcov să facă parte din noul Guvern PSD, Dragnea a reiterat că acesta a declarat şi anterior că nu ia în calcul ocuparea unei funcţii în 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...