Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UDMR și-a ales liderii din Parlament. Cei doi Attila de la Cameră și Senat

Korodi Attila va fi liderul deputaților UDMR din Camera Deputaților, iar Cseke Attila liderul grupului UDMR din Senat, se precizează într-un comunicat al UDMR.

Share

Razvan Pritulescu 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2016 - 17:04

Korodi Attila va fi liderul deputaților UDMR din Camera Deputaților, iar Cseke Attila liderul grupului UDMR din Senat, se precizează într-un comunicat al UDMR. 

Potrivit comunicatului, Korodi Attila și Cseke Attila au declarat că formațiunea trece printr-un proces de schimb de generații, de reînnoire a clasei de politicieni la toate nivelele de reprezentare.

"Sarcina noului grup parlamentar este clară: elaborarea, în baza unor consultări și dezbateri, a proiectelor legislative cadru pentru realizarea obiectivelor cuprinse în programul UDMR și care să contribuie la ideea ca maghiarii din Transilvania să nu fie considerați cetățeni de rangul doi ai acestei țări", a subliniat Korodi Attila, potrivit comunicatului citat de Agerpres.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...