Teodorovici, despre demiterea sa de către premierul Tudose: ”Argumentul forței a învins forța argumentelor”

Eugen Teodorovici susține că a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului Tudose în urma deciziei ”cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România”.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 22.07.2017 - 15:04


 

Eugen Teodorovici susține că a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului Tudose în urma deciziei ”cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România”.

Teodorovici a postat, astăzi, un comentariu pe contul său de Facebook, la o săptămână după ce a fost demis de premierul Mihai Tudose din funcția de consilier onorific. ”Au fost foarte mulţi oameni care m-au întrebat şi s-au întrebat în spaţiul public de ce o astfel de decizie şi mai ales cui aparţine”, își jusitifică Teodorovici postarea.

”Nu cred că este cineva atât de naiv încât să creadă că motivul demiterii mele a fost altul decât acela al exprimării în mod public a unui punct de vedere logic şi de bun simţ (de altfel un punct de vedere împărtăşit dar nu şi asumat de mulţi dintre cei aflaţi temporar în funcţii cheie!); un punct de vedere despre modul în care se poate şi trebuie utilizaţi banii publici în mod legal, eficient, transparent şi mai ales pentru nevoile reale şi, EXCLUSIV, în interesul românilor”, menționează Teodorovici.
”Cui aparţine această decizie? Cu siguranţă cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România, de la economie la justiţie, de la sănătate la sistemul social şi educatie, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecinţă!”, afirmă Teodorovici fără a face vreo nominalizae. De menționat, însă, că Teodorivici criticase, printre altele, alocare de către Ministerul Dezvoltării a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Alexandria, în fieful lui Liviu Dragnea.
”Pe scurt, ARGUMENTUL FORŢEI A ÎNVINS FORŢA ARGUMENTELOR!

Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii! Important este ca din ce în ce mai mulţi politicieni să înţeleagă că nu doar trebuie să spună, ci să susţină şi să acţioneze ferm, exclusiv în interesul românilor pe care îi reprezintă şi care trebuie să primeze oricăror interese particulare, partinice sau de grup”, concluzionează fostul consilier.

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe 14 iulie pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorific. Demiterea a venit la o zi după ce Teodorovici a făcut declaraţii pe tema posibilei impozitări a Bisericii şi a criticat măsuri guvernamentale.

„Biserica trebuie să înţeleagă şi să aleagă. Trăim în secolul XXI. Este nevoie de bani”, a subliniat Teodorovici, fost ministru de Finanţe. Senatorul PSD a criticat finanțarea unui stadion din Teleorman,  cu 12 milioane euro, aşa cum a decis Ministerul Dezvoltării.

Citește totul despre:

Comentarii