15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechTeodorovici, despre demiterea sa de către premierul Tudose: ”Argumentul forței a învins...

Teodorovici, despre demiterea sa de către premierul Tudose: ”Argumentul forței a învins forța argumentelor”

 

Eugen Teodorovici susține că a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului Tudose în urma deciziei ”cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România”.

Teodorovici a postat, astăzi, un comentariu pe contul său de Facebook, la o săptămână după ce a fost demis de premierul Mihai Tudose din funcția de consilier onorific. ”Au fost foarte mulţi oameni care m-au întrebat şi s-au întrebat în spaţiul public de ce o astfel de decizie şi mai ales cui aparţine”, își jusitifică Teodorovici postarea.

”Nu cred că este cineva atât de naiv încât să creadă că motivul demiterii mele a fost altul decât acela al exprimării în mod public a unui punct de vedere logic şi de bun simţ (de altfel un punct de vedere împărtăşit dar nu şi asumat de mulţi dintre cei aflaţi temporar în funcţii cheie!); un punct de vedere despre modul în care se poate şi trebuie utilizaţi banii publici în mod legal, eficient, transparent şi mai ales pentru nevoile reale şi, EXCLUSIV, în interesul românilor”, menționează Teodorovici.
”Cui aparţine această decizie? Cu siguranţă cuiva care doar crede că ştie tot ce mişcă în România, de la economie la justiţie, de la sănătate la sistemul social şi educatie, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecinţă!”, afirmă Teodorovici fără a face vreo nominalizae. De menționat, însă, că Teodorivici criticase, printre altele, alocare de către Ministerul Dezvoltării a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Alexandria, în fieful lui Liviu Dragnea.
”Pe scurt, ARGUMENTUL FORŢEI A ÎNVINS FORŢA ARGUMENTELOR!

Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte şi meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, aşa cum ne dorim cu toţii! Important este ca din ce în ce mai mulţi politicieni să înţeleagă că nu doar trebuie să spună, ci să susţină şi să acţioneze ferm, exclusiv în interesul românilor pe care îi reprezintă şi care trebuie să primeze oricăror interese particulare, partinice sau de grup”, concluzionează fostul consilier.

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe 14 iulie pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorific. Demiterea a venit la o zi după ce Teodorovici a făcut declaraţii pe tema posibilei impozitări a Bisericii şi a criticat măsuri guvernamentale.

„Biserica trebuie să înţeleagă şi să aleagă. Trăim în secolul XXI. Este nevoie de bani”, a subliniat Teodorovici, fost ministru de Finanţe. Senatorul PSD a criticat finanțarea unui stadion din Teleorman,  cu 12 milioane euro, aşa cum a decis Ministerul Dezvoltării.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă