Surse: Senatorul social-democrat Mihai Fifor l-ar putea înlocui pe Șerban Nicolae la șefia grupului PSD din Senat

Senatorul social-democrat Mihai Fifor ar putea fi propus pentru a prelua funcția de președinte al Comisiei juridice a Senatului, urmând să îl înlocuiască pe Șerban Nicolae, care va fi sancţionat, la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2017 - 11:45

Senatorul social-democrat Mihai Fifor ar putea fi propus pentru a prelua funcția de președinte al grupului PSD din Senat, urmând să îl înlocuiască pe Șerban Nicolae, care va fi sancţionat, la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Membrii PSD s-au reunit, miercuri, la cererea lui Liviu Dragnea, pentru a decide dacă şi în ce mod vor fi sancţionaţi senatorul Şerban Nicolae şi deputatul Nicolae Bacalbaşa, dar şi pentru a valida candidaturi la alegerile parţiale din 11 iunie.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit la şedinţă însoţit de senatorul PSD Mihai Fifor şi de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Dragnea le-a spus jurnaliştilor, înainte de a intra în sala de şedinţă, că îşi menţine declaraţiile anterioare potrivit cărora Şerban Nicolae trebuie sancţionat.

Şerban Nicolae a venit la şedinţa CExN, însă a evitat să facă declaraţii presei. Potrivit unor surse, este posibil ca el să îşi depună mandatul de lider de grup şi de preşedinte al Comisiei juridice, ca să nu mai fie necesar ca Dragnea să facă o propunere de sancţionare. În locul lui Şerban Nicolae la şefia Comisiei juridice ar putea fi propus senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...