Șerban Nicolae, apel către pesediști: Nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi. Replica lui Ponta

Senatorul social-democrat Șerban Nicolae, recent înlăturat de la șefia Comisiei Juridice, a făcut apel la pesediști să renunțe la orgoliu și să nu se comporte ca și cum ar fi descoperit ”dușmani de moarte printre colegi”. Postarea lui a fost preluată de Victor Ponta, secretar general al Guvernului, care a comentat: ” şi eu cred că mai există o solutie raţională - înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD”.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2017 - 13:49

Senatorul social-democrat Șerban Nicolae, recent înlăturat de la șefia Comisiei Juridice, a făcut apel la pesediști să renunțe la orgoliu și să nu se comporte ca și cum ar fi descoperit ”dușmani de moarte printre colegi”.  Postarea lui a fost preluată de Victor Ponta, secretar general al Guvernului, care a comentat: ” şi eu cred că mai există o solutie raţională - înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD”.

”Dragi colegi din Partidul Social Democrat, cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experiența politică acumulată și de loialitatea dovedită față de social-democrație și față de acest partid, fac un apel public la luciditate și rațiune. Este nefirească și profund negativă îndârjirea și înverșunarea cu care se manifestă pozițiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizați opțiunile și nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi. Este, mai mult ca oricând, nevoie de echilibru și rațiune. De maturitate politică. Nu putem cere încredere cetățenilor României, votanților noștri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară și recalculăm sprijinul politic la șase luni de la alegeri și dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsați să primeze interesul public și renunțați la excesele de orgoliu. Reveniți la adevăratele priorități ale Țarii, la dialog colegial și la responsabilitate politică. Spuneți-vă opiniile cu fermitate și onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că așteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor”, este mesajul lui Șerban Nicolae. Și Victor Ponta a distribuit postarea lui Șerban Nicolae, comentând: ”De data aceasta sunt de acord cu Serban / si eu cred ca mai exista o solutie rationala - inainte ca PSD sa declanseze razboiul nuclear contra PSD!”

Duminică, social-democrații, conduși de Liviu Dragnea, vor să citească în Parlament moțiunea de cenzură contra Guvernului lor, condus de Sorin Grindeanu, căruia i-au retras sprijinul politic miercuri, pe motiv că nu a implementat măsurile din programul de guvernare. În replică, Sorin Grindeanu a transmis că nu demisionează și l-a acuzat pe Liviu Dragnea că vrea să obțină întreaga putere în PSD. 

Citește pe aceeași temă:

Criza politică, ziua a cincea: Moțiunea de cenzură va fi citită, duminică, în Parlament. Aleșii PSD și ALDE, convocați. Opoziția nu va participa. Premierul Sorin Grindeanu, discuție la Guvern cu Daniel Constantin. Șerban Nicolae le cere pesediștilor să renunțe la orgoliu

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...