Șeful PSD îl atacă pe ministrul de Interne: Când oamenii erau în zăpadă, el lua masa în Dorobanţi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat, miercuri, pe ministrul de Interne Dragoş Tudorache de faptul că, în loc să se ocupe de coordonarea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, acesta ar fi „luat masa prin (n.r - cartierul bucureștean) Dorobanți”.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

16.11.2016 - 22:16

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat, miercuri, pe ministrul de Interne Dragoş Tudorache de faptul că, în loc să se ocupe de coordonarea Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, acesta ar fi „luat masa prin (n.r - cartierul bucureștean) Dorobanți”, potrivit Mediafax.

„Unde este domnul Tudorache? El a avut o singură preocupare de la începutul mandatului – să-l dea afară pe Tobă, un om profesionist, un om cu care eu am lucrat şi care ştia sistemul. A plecat. Ce face domnul Tudorache? În afară de a dori să militarizeze «Doi şi un sfert» prin ordonanţă de urgenţă?", s-a întrebat retoric Liviu Dragnea.

El a mai spus că atunci când România se confrunta cu zăpada, Dragoș Tudorache „servea micul dejun prin Dorobanţi".

„Autostrada Soarelui riscă să devină Autostrada morţii pentru că nu există nicio coerenţă pentru pregătirea acestui sezon (...) Miniştrii sunt în campanie electorală, premierul este în campanie electorală, secretarii de stat în campanie electorală, funcţionarii de acolo nu mai lucrează pentru că nu mai au nici un fel de coordonare. Un asemenea stil de guvernare care nu poate să facă faţă unor provocări normale într-o ţară ca România, cum poate să facă faţă unor provocări regionale şi internaţionale? Care vor fi mult mai mari decât şapte - zece fulgi de zăpadă în sud vestul României", a mai adăugat Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii