Șeful PSD, Liviu Dragnea, o laudă pe Gabriela Firea pentru cum a gestionat furtuna din București

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a lăudat-o pe Gabriela Firea, primar al Capitalei, pentru măsurile luate, miercuri, după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi, valabil și în București.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2017 - 15:24

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a lăudat-o pe Gabriela Firea, primar al Capitalei, pentru măsurile luate, miercuri, după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi, valabil și în București, informează Agerpres.

„Știți cum e: indiferent ce faci, nu e bine. După ce s-a întâmplat la Timișoara, apărând informația aproape la fel ca și avertizare meteorologică, autoritățile din București — și doamna primar, și celelalte autorități — au decis să ia măsuri de prevenire, măsuri de conștientizare, de comunicare, în așa fel încât cetățenii să știe că se apropie ceva. Eu cred că doamna primar general a procedat foarte bine pentru că, dacă — Doamne ferește! — era o furtună de dimensiunea celei de la Timișoara, ar fi fost acuzată că nu a luat măsuri", a declarat Dragnea, la DCNews.ro.

 

Referindu-se la traficul din București, Dragnea a menționat că primarul Capitalei are proiecte, dar se confruntă cu probleme privind achizițiile publice și legislația în domeniu, care trebuie modificată cât mai curând.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...