Șefa interimară a liberalilor, Raluca Turcan: PSD și ALDE se află între ciocan și nicovală cu Legea salarizării unitare

Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, a declarat că partidele din opoziție se află "între ciocan și nicovală" cu Legea salarizării unitare, precizând că rămâne sceptică asupra capacității social-democraților de a livra ce promit.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2017 - 12:54

Șefa interimară a PNL, Raluca Turcan, a declarat că partidele din opoziție se află "între ciocan și nicovală" cu Legea salarizării unitare, precizând că rămâne sceptică asupra capacității social-democraților de a livra ce promit, potrivit Agerpres.

"Ce au promis și ce au livrat. Cel mai bun exemplu pentru nebuloasa Legii salarizării unitare, pe care PSD-ALDE au supralicitat iar acum s-a așternut tăcerea, este măsura TVA zero! Își mai aduce cineva aminte că trebuia aplicată începând cu 1 martie?! La fel ca și în cazul Legii salarizării, propunerea nu a fost asumată de Guvern, ci expediată prin semnătura lui Liviu Dragnea într-o inițiativă legislativă. Nici până astăzi nu a fost pusă în dezbaterea Senatului, nici măcar în comisiile de specialitate, pentru că stă în sertarul bine ferecat al conducerii Senatului", a scris Turcan, joi, pe Facebook.

Ea precizează că această măsură nu a fost asumată oficial de Guvern după observațiile făcute de Consiliului Legislativ.

"Pentru că unele măsuri încalcă directive ale Uniunii Europene, iar pentru altele ar fi fost necesare negocieri prealabile cu Comisia Europeană. Așa că mai bine au fugit de răspundere. Mă aștept ca în aceeași manieră să-și respecte PSD-ALDE promisiunea și cu Legea salarizării unitare, unde se află acum între ciocan și nicovală. Au promis sume fabuloase bugetarilor, dar s-au angajat și că mențin stabilitatea economică a României. Așadar, o vor trece sub tăcere, o vor ascunde prin sertarele Parlamentului, numai și numai pentru a nu recunoaște că au mințit", spune Turcan.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...