Scandal în PNL Iaşi. Unul dintre liderii locali o acuză pe Alina Gorghiu că a condus prin metode abuzive

În interiorul filialei PNL Iași au fost formulate, vineri, acuzaţii grave, cu câteva ore înainte de alegerea preşedintelui organizaţiei municipale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.04.2017 - 17:53

În interiorul filialei PNL Iași au fost formulate, vineri, acuzaţii grave, cu câteva ore înainte de alegerea preşedintelui organizaţiei municipale, informează Mediafax.

Unul dintre candidaţi, Dragomir Tomaşeschi, a afirmat că rezultatul slab al alegerilor din anul 2016 este de fapt al unei cooporative şi o acuză pe Alina Gorghiu că a condus prin metode abuzive.

Cinci persoane s-au înscris în cursa pentru şefia filialei PNL Iaşi: deputatul Marius Bodea, avocatul Dragomir Tomaşeschi, istoricul Dorin Dobrincu, editorul Florin Antohi şi Aurel Buşoi, fost consilier local.

Competiţia însă a scos la iveală mai multe probleme care mocneau în filiala ieşeană. Dragomir Tomaşeschi, unul dintre cei care îşi doreşte să conducă organizaţia municipală a PNL Iaşi susţine că “îşi doreşte un PNL care să privească în viitor, care să îşi asume erorile trecutului, îmi doresc un PNL care să pună în practică voinţa membrilor fără hegemonia conducerii de la Bucureşti sau din alte judeţe limitrofe”. Acesta acuză că rezultatele slabe de la cele două rânduri de alegeri de anul trecut au fost rezultatul “unei cooperative care şi-a făcut mendrele.”

Dragomir Tomaşeschi a declarat corespondentului MEDIAFAX că “membrii PNL Iaşi luau o hotărâre, şi conducerea centrală şi mă refer aici, fără să mă ascund, la Alina Gorghiu, care printr-o poziţie abuzivă a ignorat voinţa colegilor mei de partid, mă refer la modalitatea incorectă în care au fost aleşi atât consilerii locali – a fost un concurs de strângere de autografe, vedem prestaţia lor din CL care este uneori mai mult decât hazlie şi mă mai refer la modalitatea de alegere a parlamentarilor şi să nu uităm că filiala Iaşi beneficiază de un senator care nu este membru PNL şi mă refer la doamna Iulia Scântei”.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...