Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandal în CJ Râmnicu Vâlcea Atribuțiile de primar în Râmnicu Vâlcea, retrase viceprimarului PSD și încredințate celui PNL

Atribuţiile de primar al oraşului Vâlcea, care au fost deţinute în ultimul an de viceprimarul Gigi Matei (PSD), i-au fost retrase şi încredinţate viceprimarului liberal Eduard Vîrlan, potrivit Mediafax.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 28.05.2015 - 22:27

Atribuţiile de primar al oraşului Vâlcea, care au fost deţinute în ultimul an de viceprimarul Gigi Matei (PSD), i-au fost retrase şi încredinţate viceprimarului liberal Eduard Vîrlan, potrivit Mediafax

Consiliul Local Râmnicu Vâlcea a decis, joi, să-l schimbe din funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar pe social-democratul Gigi Matei, care îndeplinea această funcție din 2014, după ce edilul ales, Emilian Frâncu, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

Iniţial, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, un grup de opt consilieri a propus suplimentarea ordinii de zi cu mai multe proiecte de hotărâre care prevedeau retragerea atribuţiilor de primar deţinute de social-democratul Gigi Matei, preluarea acestor atribuţii de către liberalul Eduard Vîrlan şi încredinţarea atribuţiilor de viceprimar unuia dintre consilierii locali.

Citeşte şi: EXPLOZIV: Judecătorul lui DUICU, “votat” pentru CSM cu autocarul PSD, primește cadou de la SENAT un mandat de șase ani!

Întrucât ordinea de zi a şedinţei ordinare nu a fost aprobată, la nivelul Consiliului Local Râmnicu Vâlcea a fost convocată, joi după-amiază, o şedinţă extraordinară deîndată, la care au participat 14 dintre cei 23 de consilieri locali, respectiv consilierii PNL, PPDD şi cei independenţi, care formează o nouă majoritate în CL.

Cei 14 consilieri au votat retragerea atribuţiilor de primar deţinute de viceprimarul PSD şi încredinţarea acestora viceprimarului liberal. Totodată, consilierul local PPDD Iulian Voicu a primit atribuţiile viceprimarului Vîrlan, în cadrul aceleiaşi şedinţe a Consiliului Local.

Citeşte şi: Şefii PSD Giurgiu şi PSD Olt şi-au anunţat demisia

Primăria Râmnicu Vâlcea a fost condusă interimar, în ultimul an, de către viceprimarul PSD Gigi Matei.

În iunie 2014, Emilian Frâncu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită.

Citește totul despre:

Comentarii