Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raluca Turcan: Dacă peste tot în țară PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat și devotat, azi era la guvernare

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, sâmbătă, că formațiunea pe care o conduce se află „într-un moment de cotitură”. Totodată, ea a afirmat că, dacă toți liberalii din țară ar fi fost „dedicați, implicați și devotați”, partidul ar fi ajuns la guvernare.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2017 - 21:03

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, sâmbătă, că formațiunea pe care o conduce se află „într-un moment de cotitură”. Totodată, ea a afirmat că, dacă toți liberalii din țară ar fi fost „dedicați, implicați și devotați”, partidul ar fi ajuns la guvernare, potrivit Agerpres.

„Mă preocupă viitorul PNL și cred cu tărie că suntem într-un moment de cotitură. (...) La nivel național, momentul de cotitură poate să facă diferența între PNL și PNL. Aici la Sibiu lucrurile sunt așezate pe un făgaș normal și eu cred că vor merge din ce în ce mai bine. La nivel național, însă, momentul de cotitură poate să facă diferența între PNL, cel mai mare partid mic, sau PNL un partid puternic cu oameni responsabili, credibili, implicați, care să ajungă la guvernanță și să performeze la guvernare și să dea României președintele și în anul 2020. Acestea sunt cele două căi în care PNL le are în momentul de față pentru România și pentru cei mulți", a spus Raluca Turcan.

În opinia sa, PNL ar fi ajuns la guvernare dacă toți membrii s-ar fi implicat mai mult.

„Dacă peste tot în țară PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat și devotat, azi PNL era la guvernare. (...) Ați văzut ce e în țară și ce informatii răzbat din PNL din diferite județe. Gândiți-vă că am fi fost la guvernare. Întrebarea este, dacă eram la guvernare cu un PNL care arată așa cum era în mai multe județe, am fi putut fi mai breji decât alții? E o întrebare care ne apasă și la care sigur ne doare răspunsul", a adăugat Raluca Turcan.

Raluca Turcan a vorbit sâmbătă, în calitate de președinte interimar al PNL și lider al PNL Sibiu. Turcan candidează pentru un nou mandat ca președinte al organizației județene sibiene, fiind singurul candidat pentru această funcție.

Citește totul despre:

Comentarii