FOTO + VIDEO. Predoiu, eternul premier din umbră al PNL, s-a plictisit de moarte la validarea lui Cioloș pentru un nou mandat

Cătălin Predoiu, prim- vicepreședinte PNL, nu a primit prea bine desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat al formațiunii liberale pentru un nou mandat de prim-ministru.

Share

Silviu Sergiu 0 comentarii

Actualizat: 03.11.2016 - 11:20

Cătălin Predoiu, prim- vicepreședinte PNL, nu a primit prea bine desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat al formațiunii liberale pentru un nou mandat de prim-ministru. 

Predoiu, etern premier din umbră al liberalilor, a fost surprins de camerele de luat vederi ale Realitatea TV plictisindu-se de moarte în timpul discursului lui Dacian Cioloș, ținut miercuri în cadrul ședinței Consiliului Național al PNL. Limbajul mimico- gestual a trădat un dezinteres major. El a stat cu brațele încrucișate, semn că nu este dispus să asculte. Mai mult, Predoiu, s-a uitat la un moment dat la ceas și a refuzat să-l aplaude pe cel care i-a suflat poziția de șef al Guvernului. 

Biroul Politic al PNL a validat miercuri, în unanimitate, desemnarea lui Dacian Cioloş drept candidat al partidului pentru postul de premier. Votul liberalilor a fost precedat de o întâlnire a liderilor liberali cu actualul premier la Palatul Victoria. Liderul PNL, Alina Gorghiu, afirmase, după întâlnire,  că premierul este de acord cu acest demers: „Nu făceam această propunere dacă nu aveam acceptul lui“. 

„Discuţia pe care am avut-o cu primul ministru a vizat două direcţii. Una a vizat compatibilitatea dintre programul de guvernare al PNL şi Platforma România 100 şi a doua discuţie a fost solicitarea PNL, pe care o veţi vedea concretizată astăzi în BPN şi supusă votului, de desemnare a candidatului de prim-ministru din partea liberalilor“, a explicat Gorghiu. Dacian Cioloş nu se va înscrie în PNL. Decizia Biroului Politic a fost validată și de Consiliul Naţional al PNL.

Citește totul despre:

Comentarii