Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ponta, despre Dragnea: "În România, orice faptă bună nu rămâne nepedepsită"

Premierul Victor Ponta i-a mulţumit, sâmbătă, la Târgu Jiu, "lui Liviu (n.r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, aflat lângă el), care s-a implicat foarte mult în proiectul modernizării stadionului" din municipiu, adăugând că "în România, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

Share

Ana-Maria Anițoiu 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2015 - 14:52

Premierul Victor Ponta i-a mulţumit, sâmbătă, la Târgu Jiu, "lui Liviu (n.r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, aflat lângă el), care s-a implicat foarte mult în proiectul modernizării stadionului" din municipiu, adăugând că "în România, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită", informează Mediafax.

Citește și: Ce sfat îi dă Iohannis lui Dragnea, după condamnare

Premierul Victor Ponta şi ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, condamnat, vineri, de instanţa supremă la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", se află la Târgu Jiu, pentru semnarea contractului privind modernizarea stadionului din municipiu.

Ponta le-a urat constructorilor să se încadreze în termenul de execuţie a lucrărilor, prevăzut în contract, adăugând că, de regulă, în România termenele de realizare a unor construcţii sunt depăşite.

În acelaşi context, Ponta a felicitat şi a mulţumit Companiei Naţionale de Investiţii şi "lui Liviu (n.r. - Dragnea, aflat alături de el), care s-a implicat foarte mult în acest proiect", adăugând: "În România orice faptă bună nu rămâne nepedepsită".

Ponta, care a precizat că "inevitabil este subiectiv" în ceea ce priveşte Târgu Jiu şi că este convins că echipa Pandurii merită un asemenea stadion modern, a mai declarat că un contract similar va fi semnat, tot sâmbătă, şi la Craiova, pentru realizarea unui stadion, el precizând că a avut o "pretenţie" pe care şi-o asumă, şi anume ca ambele contracte să fie semnate în aceeaşi zi, ca să nu se supere nimeni.

La rândul său, Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, a spus că este la Târgu Jiu în această zi pentru că a pus "foarte mult suflet în acest proiect, care s-a născut greu" şi că de aceea a acceptat invitaţia premierului şi a oamenilor de a fi prezent la semnarea contractelor pentru cele două stadioane.

Premierul Victor Ponta şi ministrul demisionar Liviu Dragnea participă, sâmbătă, la semnarea contractului de proiectare - execuţie a lucrărilor de reabilitare şi extindere a capacităţii pentru Stadionul Municipal “Tudor Vladimirescu” şi la semnarea contractului de proiectare - execuţie a Complexului Sportiv Craiova - stadionul de fotbal “Ion Oblemenco”.

Citește și: Dragnea: Nominalizarea unui nou ministru îi aparţine lui Ponta, dar şi eu voi avea un punct de vedere

Contractele sunt semnate între Compania Naţională de Investiţii şi constructorii care realizează lucrările.

Liviu Dragnea a anunţat că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

El a precizat că se consideră în continuare nevinovat, dar că a luat act de decizia instanţei, neştiind însă care va fi motivarea deciziei.

Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...