21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechPonor, despre candidatura pe listele PSD Constanţa: Sunt propusă, mâine dimineaţă voi...

Ponor, despre candidatura pe listele PSD Constanţa: Sunt propusă, mâine dimineaţă voi da un răspuns pozitiv sau negativ

Gimnasta Cătălina Ponor, despre care purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre a spus că va candida la alegerile parlamentare din acest an pe lista filialei, a scris într-un mesaj că ”este propusă pe listă” şi că şi-ar dori ca cei care comentează ”urât” pe pagina sa de Facebook să se abţină până vineri dimineaţă, când va da un răspuns ”pozitiv sau negativ”.

”Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială daca voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă (n.r. – vineri dimineaţă), când voi da un răspuns pozitiv sau negativ. Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta. Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Cătălina Ponor, joi seară, într-un mesaj pe Facebook.

În cursul zilei de joi, purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat pentru News.ro că gimnasta va candida la alegerile parlamentare din acest an din partea PSD Constanţa, urmând să ocupe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa a mai afirmat că filiala constănţeană a partidului rămâne consecventă ideii de a promova personalităţi ale sportului în politică, astfel că, după ce lista pentru Consiliul Local Municipal Constanţa a fost deschisă de către campionul olimpic la înot Răzvan Florea, acum campioana olimpică la gimnastică se va afla pe listele pentru Parlament.

Dobre nu a dorit să mai dea alte nume de persoane care vor candida la alegerile parlamentare. El a menţionat că vineri va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean a PSD Constanţa în cadrul căreia va fi discutată lista candidaţilor pentru parlamentare, iar, în cazul în care aceasta va fi definitivă, va fi făcută publică.

Cătălina Ponor, în vârstă de 29 de ani, este multiplă medaliată olimpică la gimastică, având în palmares trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz. La ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, de la Rio de Janeiro, Cătălina Ponor a fost singura reprezentantă a României în competiţie, reuşind calificarea într-o singură finală, la sărituri, unde a ocupat locul 7.

Sportiva română va reîncepe pregătirea la Complexul Sportiv Naţional «Lia Manoliu» din Capitală în luna octombrie, separat de restul lotului naţional, care se va antrena la Deva, în urma deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică.

 

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă