Politicianul satului: Sevil Shhaideh - CaD(â)NA | ACADEMIA CAȚAVENCU

Liviu Dragnea a supus ceea ce otomanii au eşuat, susţin specialiştii, să controleze administrativ. Este vorba de „Pădurea Nebună”. Sau „Deli Orman”. Sau Teleormanul din ziua de astăzi.

Share

Academia Catavencu 0 comentarii

Actualizat: 13.10.2017 - 14:11

Liviu Dragnea a supus ceea ce otomanii au eşuat, susţin specialiştii, să controleze administrativ. Este vorba de „Pădurea Nebună”. Sau „Deli Orman”. Sau Teleormanul din ziua de astăzi.

Aşa cum, în Scrisoarea a III-a, a lui Mihai Eminescu, Mircea cel Bătrân a fost ciotul de care s-a împiedicat „întreg Aliotmanul”, aşa şi Liviu Dragnea a fost mustăciosul de care s-au împiedicat ghiaurii Adrian Năstase, Victor Ponta, mare prieten al dictatorului turc Recep Tayyip Erdogan, şi alţi ieniceri pesedişti, care au îndrăznit să-i stea în cale.

Aşadar, relaţia lui Liviu Dragnea cu reprezentanţii minorităţii musulmane este, în mare parte, una de dominare. Practic, putem considera că şeful PSD are în ADN talentul de a le subjuga. Nu doar pe turci, ci şi pe tătari. Mai precis, pe tătăroaice. Aşa se explică, poate ascendentul pe care-l are asupra actualului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh. O reprezentantă a acestei comunităţi etnice, care i-a devenit omul cel mai de încredere şi a ajuns să fie cercetată în Dosarul Belina, împreună cu Rovana Plumb.

Născută într-o familie din Constanţa, Sevil este fiica lui Muezel şi Sadein, doi lucrători în lumea teatrului, de la care a moştenit probabil talentul de a fi marionetă. Mai mult, este nepoata istoricului Kemal Karpat, fost consultant pe probleme ale Orientului la Washington. De la acesta a moştenit o bună relaţie trans-atlantică. Sevil a fost prietenă cu americanii, care o sprijină astăzi pe Laura Codruţa KÖveși în eforturile ei de a-l băga la puşcărie pe Daddy. Între 1995 şi 2001, a obţinut specializările de expert în administraţie publică şi manager ONG, în cadrul organizaţiei internaţionale USAID din SUA.

Revenită de peste Ocean, Sevil şi-a început ucenicia în slujba unor mafioţi pur-sânge: Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Între 2007 şi 2012 a condus Direcţia Generală de Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi a coordonat proiectele cu finanţare europeană.

Liviu Dragnea i-a descoperit talentele de făcătoare de legi în domeniul administraţiei publice locale.pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, iar Sevil Shhaideh coordona Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

S-a apropiat suficient de mult de ea încât să fie martor la căsătoria cu Akram Shhaideh, un sirian născut în Damasc, mare admirator al sângerosului dictator Bashar al-Assad. Lucru pe care Sevil nu pare să-l deteste. Mă rog, gusturile nu se discută. În istorie, tătarii au fost mari amatori de sânge:)

 

Who the f...k is Alice

Citește totul despre:

Comentarii

loading...