5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechPNL Maramureș s-a aliat cu primarul Cătălin Cherecheș, aflat în arest la...

PNL Maramureș s-a aliat cu primarul Cătălin Cherecheș, aflat în arest la domiciliu

Conducerea centrală a PNL a luat în discuție decizia filialei din Maramureș de a intra în Coaliția pentru Baia Mare, o structură condusă de Cătălin Cherecheș, primarul aflat în arest la domiciliu.

Organizația PNL Maramureș, condusă de deputatul Mircea Dolha, a anunțat vineri că a semnat protocolul cu această coaliție.

„Protocolul parafat prevede ca aleșii locali ai Forumului Democrat German să aibă și calitatea de membri ai Partidului Național Liberal.

Mai mult, Coaliția pentru Baia Mare va primii funcția de prim-vicepreședinte și vicepreședinte atât ai organizațiilor locale, cât și județene ale Partidului Național Liberal.

De asemenea, în cazul în care primarul ales, Cătălin Cherecheș, se va întoarce la conducerea Primăriei Baia Mare, Partidul Național Liberal și-ar putea nominaliza un viceprimar care ar putea fi chiar din cadrul Coaliției”, relatează actualmm.ro, un site local de știri.

Potrivit unor surse din PNL citate de site-ul stiripesurse.ro, șeful PNL Maramureș ar fi negat în fața conducerii centrale că această coaliție este condusă de primarul Cherecheș, anchetat de DNA pentru fapte de corupție.  Aceste surse susțin că Alina Gorghiu ar fi cerut înțelegere pentru liberalii care au semnat acest document.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă