15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechPleșoianu: Vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același...

Pleșoianu: Vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu “Trinomul KKK”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a trimis joi o scrisoare Comitetului Executiv Național al PSD în care face o serie de acuzații și afirmă că, dacă "miniștrii penali" demisionează, este doar pentru că "i-a împins Tudose către această decizie", informează Agerpres.

"Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniștrilor "penali", să meargă apoi în fața oamenilor și să își explice trădarea! Eu, unul, vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu Trinomul KKK (Klaus, Klemm, Kovesi)!

Vreau să văd cine are curajul de a lupta azi pentru o Declarație de Independență a PSD față de Noua Securitate și cine vrea, dimpotrivă, capitularea PSD! Cine își respectă propriul electorat și cine vrea ca PSD să devină USR 2! Repet: azi e momentul adevărului — Declarație de Independență sau Ziua marii rușini a PSD!", susține Pleșoianu în scrisoarea către CExN al PSD.

El mai spune că "acei membri ai Comitetului Executiv PSD care au de gând să ceară remanierea unor miniștri pe motiv că au spus Iohannis și Tudose că sunt "penali" — să meargă în fața electoratului astfel trădat și să spună cum au votat".

"Ba chiar îndemn milioanele de români care au votat PSD să-și întrebe reprezentanții din CExN dacă au votat pentru plecarea "penalilor". Asta ca să știe cu toții foarte clar cine i-a trădat. Nu merge nici cu "soluția elegantă" a demisiilor miniștrilor "penali". Dacă demisionează, e doar pentru că i-a împins Tudose către această decizie, cu acordul tacit al partidului", a arătat Pleșoianu.

El mai susține, într-o postare pe Facebook, că declarațiile președintelui Iohannis de joi, de la Craiova, reprezintă "dovada că Tudose joacă în filmul lui Iohannis". Un Guvern trebuie să fie format din "oameni curați" care nu au niciun fel de probleme, a afirmat joi președintele Klaus Iohannis.

"Un Guvern trebuie să fie format din oameni curați care nu au niciun fel de probleme, care sunt integri și toată conducerea politică trebuie să fie formată din oameni integri", a declarat Iohannis, după o vizită efectuată la fabrica Ford din Craiova.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă