Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pambuccian: Aleşii care au migrat în baza ordonanţei traseiştilor trebuie să-şi piardă mandatul

Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Parlamentul României, a declarat, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema Codului electoral, că membrii grupului sunt în favoarea ideii ca aleşii care au migrat în baza OUG 55 să-şi piardă mandatul.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 28.01.2015 - 18:05

Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Parlamentul României, a declarat, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema Codului electoral, că membrii grupului sunt în favoarea ideii ca aleşii care au migrat în baza OUG 55 să-şi piardă mandatul.

"Noi suntem singurul grup politic în care nimeni niciodată nu a plecat de la noi la altcineva sau a venit de la altcineva către noi, aşa că suntem pentru pierdea mandatelor, mai ales că, repet, la noi disciplina asta a existat întotdeuna. (...) tu propui ceva în campanie şi oamenii votează, este ca şi cum ai un contract cu cei care te-au votat.(...) E un contract, îl respecţi”, a spus Pambuccian, citat de Mediafax.

El a menţionat că în discuţiile cu Iohannis reprezentanţii grupului minorităţilor au insitat ca în privinţa votului la distanţă sau în diaspora, care urmează a fi reglementat, să fie păstrat caracterul direct şi secret. Pambuccian a precizat că reprezentanţii grupului au mai propus ca de organizarea alegerilor să se ocupe un organizator stabil, care să profesionalizeze foarte mult şi care să fie AEP.

În ceea ce priveşte alegerile generale, Pambuccian a spus că votul uninominal s-a dovedit a fi o eroare, aşa cum a prevăzut.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii