Oprişan, atac frontal la Ponta: Evitam ruşinea dacă alegea un ministru de Externe mai bun

Marian Oprişan, vicepreşedintelePSD, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, că partidul său ar fi evitat ruşinea pe care a trăit-o la alegerile prezidenţiale din noiembrie dacă premierul Victor Ponta ar fi numit la Externe un ministru bun.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 29.01.2015 - 19:47

Marian Oprişan, vicepreşedintele PSD, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, că partidul său ar fi "evitat ruşinea" pe care a trăit-o la alegerile prezidenţiale din noiembrie dacă premierul Victor Ponta ar fi numit la Externe un ministru bun.

CITEŞTE ŞI  "Căprioara" lui Oprişan, la final

"Marea eroare a alegerilor prezidenţiale de anul trecut o reprezintă diaspora. Vă spun direct!Dacă domnul Victor Ponta şi-ar fi ales, acum doi ani şi jumătate, un ministru de Externe mai aplecat, să se ocupe de cetăţenii României aflaţi în diaspora, ar fi putut la timp să dea Guvernului toate informaţiile necesare, inclusiv cu numărul românilor care sunt dispuşi să voteze la prezidenţiale. Am fi modificat cadrul legislativ din timp şi nu am mai fi suferit o asemenea ruşine cu mii de români la cozile ambasadelor", a spus Oprişan.

CITEŞTE ŞI  Oprişan, lovitură dură pentru Adrian Năstase: DNA nu s-a înşelat în cazul lui​​

Oprişan a mai spus că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale şi din cauza faptului că este tânăr. "Foarte mulţi oameni nu l-au votat pe domnul Ponta din cauza faptului că este prea tânăr."

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...