Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Tudose: PSD este un partid mare, cu personalități multiple

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, în cadrul unui interviu acordat postului Realitatea TV, că PSD este un partid mare, cu personalități multiple.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 11.08.2017 - 22:00

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, în cadrul unui interviu acordat postului Realitatea TV, că PSD este un partid mare, cu personalități multiple. 

„Foarte bine, e un partid mare, nu e un partid de patru oameni care, știți, să doarmă în sincron, să mănânce în sincron. Tocmai de aici vine plusvaloarea generată și pe care o are PSD-ul. Un partid mare, cu personalități multiple. Și contradicțiile interne sunt factor de progres. Sunt în regulă, atâta vreme cât sunt ca factor de progres, dezbatere, plecăm de la premisa că nimeni nu emite axiome. (...) Multitudinea de idei e factor de progres. Și, uitați, acest progres s-a materializat în acel program de guvernare, s-a materializat în câștigarea încrederii românilor și vă spun că suntem pe cale să recuperăm întârzierile din prima parte a guvernării și să intrăm în grafic", a spus Mihai Tudose, întrebat cum „simte partidul" în acest moment. 

Întrebat despre relația cu Sorin Grindeanu și dacă este adevărat că a fost mentorul lui, Mihai Tudose a spus că au rămas prieteni.

„Nu am fost mentorul lui, l-am ajutat într-un moment... Mi-a mulțumit, am avut momentul nostru la predare-primire și, vă spun și astăzi când stăm de vorbă, suntem prieteni. Nu a fost să fie, poate nu a fost momentul bun", a mai spus Mihai Tudose.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...