Liviu Dragnea promite un AEROPORT în județul Ialomița, dacă localnicii vor vota PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a promis locuitorilor din Ialomița că vor beneficia de un aeroport în județ, dacă PSD va câștiga alegerile.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2016 - 22:56

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a promis locuitorilor din Ialomița că vor beneficia de un aeroport în județ, dacă PSD va câștiga alegerile.

"La toamnă, când vom prelua guvernarea împreună cu ALDE şi UNPR, vom transfera la Consiliul Judeţean Ialomiţa aeroportul Alexeni, care vă va face unul dintre cele mai bogate judeţe ale României", a promis Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Aeroportul ar urma să fie amenajat în locul fostei unități militare de aviație.

Liderul PSD Ialomiţa, Marian Neacşu, care deţine şi funcţia de secretar general al PSD, a promis 'un scor istoric pentru PSD' şi a pus că 'oamenii au mare nevoie de Liviu Dragnea, cel care prin Programul naţional de dezvoltare locală, singurul program funcţional în acest moment, a scos România din noroi'. 

'De 26 de ani nu am pierdut nici o bătălie în acest judeţ, promitem că vom realiza un scor istoric în judeţul Ialomiţa', a mai declarat sursa citată. 

Secretarul general al PSD a prezentat 'echipa de succes de la Ialomiţa' printre care candidatul pentru primăria Slobozia, Adrian Mocioniu, 39 de ani, medic veterinar şi primarul localităţii Amara, Victor Moraru, primul pe lista PSD pentru CJ Ialomiţa acesta din urmă fiind considerat 'locomotiva unui rezultat istoric'. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit că vine cu plăcere în judeţul Ialomiţa şi a cerut candidaţilor un singur lucru 'să nu înşele aşteptările oamenilor'.

Citește totul despre:

Comentarii