Liviu Dragnea a mers la Țibea cu elicopterul: A fost plătit de mine, persoană fizică

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, marţi, că a mers la Ţebea cu elicopterul, după ce informația a apărut în presa locală.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2017 - 14:38

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, marţi, că a mers la Ţebea cu elicopterul, după ce informația a apărut în presa locală.

 Într-o conferință de presă la Parlament, șeful PSD a fost întreba dacă a mer la Ţebea cu un elicopter şi dacă zborul a fost achitat de PSD. În acest context, el a răspuns: „Da. (...) A fost plătit de mine, persoană fizică”.

Întrebat cât a plătit, Dragnea a răspuns: „Ei, asta-i bună... nu vreau să stric piaţa”.

În ceea ce privește motivele care l-au determinat să se deplaseze cu elicopterul, Liviu Dragnea a răspuns: „Pentru siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”.

Publicația locală Glasul Hunedoarei a scris că șefu PSD a făcut o vizită la Țebea, cu un elicopter privat.

"Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a venit şi a plecat de la Ţebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Braşov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulţi. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la Bucureşti este parcurs în peste o oră şi jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors", a precizat sursa citată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...