Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, întâlnire pe Codul Fiscal. Ce a spus despre alegerile prezidenţiale şi europarlamentare

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, a declarat, luni, într-o conferintă de presă la sediul partidului, că întâlnirea dintre liderii Coaliţiei şi liderii Opoziţiei pe tema modificărilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2015 - 16:27

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, a declarat, luni, într-o conferintă de presă la sediul partidului, că întâlnirea dintre liderii Coaliţiei şi liderii Opoziţiei pe tema modificărilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00. "Am discutat despre Codul Fiscal, am informat colegii despre discuţiile din Coaliţie şi despre deciziile politice luate în Coaliţie, faptul că vom avea o intâlnire joi cu celalte partide parlmentare. Am avut o discuţie cu domna preşedinte Alina Gorghiu şi am stabilit ca joi, în jurul orei 10, să avem o discuţie pe Codul Fiscal, urmănd să vă comunicăm şi locaţia", a anuţat Dragnea.

"Este important să avem întâlnirea joi, Codul Fiscal nu este o joacă, este una dintre cele mai importante legi. Noi am considerat în coaliţie, să ne luăm câteva zile să ne uităm pe cifre şi să luăm o decizie în cunoştinţă de cauză", a mai explicat Dragnea, decizia de amânare a discutării Codului Fiscal în Parlament. El a mai spus că, în mod firesc, la întâlnirea de joi, partidele din Coaliţie trebuie să meargă cu acelaşi punct de vedere, arătând că, până atunci acest lucru se va întâmpla. "În mod firesc, la această înâlnire, coaliţia să meargă cu acelaşi punct de vedere. Ne vom mai consulta până joi", a menţionat Dragnea.

Referitor la votul prin corespondenţă, Liviu Dragnea a spus că în acest moment sunt depuse la Parlament patru proiecte de legi, două ale Puterii şi două ale Opoziţiei. Nu sunt de acord cu propunerea domnului Voicu. "Ştiu apelul făcut de domnul Mihai Voicu ca să înceapă discuţiile şi pe legea alegerilor prezidenţiale şi europrlamentare. Nu suntem de acord cu acesta. Sunt două legi importante, dar nu avem alegeri prezidenţiale, din câte ştiu eu, lunile astea, şi nici europarlamentare. Deci, pot aştepta, iar, pe de altă parte, nu putem să le analizăm, şi să le discutăm până nu finalizăm această lege votului prin corespondenţă", a spus Dragnea.

PSD l-a mandatat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, să elaboreze un set de principii privind votul prin corespondenţă care să fie înaintat AEP, instituţia urmând să transmită un proiect pe care trebuie un consens din partea partidelor, a mai anunţat Dragnea.

Răspunzând unei întrebări, vicepreşedintele PSD a spus că a fost în vacanţă în Brazilia şi în câteva ţări din Europa.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...