Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lider PPDD, la înscrierea lui Traian Băsescu în PMP

Ştefan Burlacu, șeful Grupului parlamentar naţional democrat din Camera Deputatilor, a fost prezent, vineri, la înscrierea lui Traian Băsescu în Partidul Mișcarea Populară. Asta după ce, joi, anunțase că poartă "discuţii" cu PMP.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2015 - 12:52

Ştefan Burlacu, șeful Grupului parlamentar naţional democrat din Camera Deputatilor, a fost prezent, vineri, la înscrierea lui Traian Băsescu în Partidul Mișcarea Populară. Asta după ce, joi, anunțase că poartă "discuţii" cu PMP. Deputatul Ştefan Burlacu este liderul Grupul parlamentar naţional democrat din Camera Deputatilor, care are în componenţa sa 11 membri, informează Mediafax.

Alături de Burlacu, în rândul membrilor Grupul parlamentar naţional democrat, se mai număr și Marian Ion Cristinel (PP-DD), Popa Radu Mihai (independent), Deaconu Mihai (independent), Anghel Gabriela-Lola (PP-DD), Blăjuţ Viorel-Ionel (PP-DD), Ciobanu Liliana (independent), Fenechiu Cătălin-Daniel (PP-DD), Oajdea Daniel Vasile (PP-DD), Rotaru Răzvan (independent),Tănase Răzvan-Ionuţ (independent).

Surse PMP au afirmat că, în perioada următoare, partidul va purta discuţii pentru atragerea altor membrii ai Parlamentului în partidul fostului preşedinte Traian Băsescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...