Kelemen Hunor: UDMR nu susține impozitul pe cifra de afaceri şi pe venitul global

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, în plenul Parlamentului, unde urmează să se acorde votul de încredere Guvernului Tudose, că parlamentarii formațiunii nu sunt de acord cu mai multe modifcări din programul de guvernare, precum impozitul pe cifra de afaceri şi cel pe venitul global.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

29.06.2017 - 17:11

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, în plenul Parlamentului, unde urmează să se acorde votul de încredere Guvernului Tudose, că parlamentarii formațiunii nu sunt de acord cu mai multe modifcări din programul de guvernare, precum impozitul pe cifra de afaceri şi cel pe venitul global.

 


„Azi, pe baza protocolului de colaborare, vom da un vot pozitiv pentru învestirea guvernului condus de Mihai Tudose. Acest vot nu este un cec în alb, am văzut câteva modificări substanţiale ale programului de guvernare, care necesită mai multe explicaţii şi mai multe discuţii”, a afirmat Kelemen Hunor.

El a mai spus că parlamentarii UDMR nu susţin impozitul pe cifra de afaceri şi pe venitul global.

„Vă spun de acum, nu vom putea susţine introducerea impozitului pe cifra de afaceri şi ar trebui să ştim la ce se referă taxa de solidaritate. Cum nici impozitul pe venitul global nu mi se pare o iniţiativă care ar schimba ceva în bine”, a subliniat liderul UDMR. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...