Gruparea Dragnea racolează parlamentari de la opoziție. Deputatul Octavian Goga a trecut de la PMP la PSD. Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a făcut plângere penală contra lui Goga

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anunţat duminică faptul că a depus o plângere penală împotriva deputatului Octavian Goga.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2017 - 18:31

UPDATE 18,25: Eugen Tomac, președintele executiv al PMP, susține că PSD i-a promis deputatului Octavian Goga "un loc de muncă bine plătit pentru soția acestuia", informează Agerpres.

"Există mai multe elemente pe care domnia sa mi le-a mărturisit și mie, și altor colegi din cadrul PMP. Toate aceste elemente pe care domnia sa ni le-a spus, ca să-și justifice plecarea, constitue elemente extrem de grave care intră la foloase necuvenite. Din aceste rațiuni am luat hotărârea să depunem o plângere penală. Este inadmisibil ca un parlamentar să plece dintr-un partid în altul, tocmai pentru că se folosesc asemenea practici ticăloase. E vorba despre poziția unui partid. Domnia sa a intrat în Parlament prin redistribuire, ar trebui să aibă o minimă decență față de ce a putut să-i ofere PMP. Dacă PSD i-a promis lucrurile pe care ni le-a spus și nouă, este grav. (...) Motivația a fost că i s-a promis soției domniei sale un loc de muncă bine plătit. Este o chestiune care nu mai are nimic cu politica. Este o formă de trafic de influență și primire de foloase necuvenite", a detaliat Eugen Tomac.


UPDATE 17,30: Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anunţat duminică faptul că a depus o plângere penală împotriva deputatului Octavian Goga.

Declarația lui Tomac apare după ce Goga a demisionat duminică din grupul Mişcării Populare pentru a intra în cel al PSD.

Tomac susține că a depus plângere penală întrucât are informaţii că Goga a primit foloase necuvenite.

”Astăzi am formulat o plângere penală cu date exacte, deoarece am informaţii concrete cu privire la faptul că deputatul Octavian Goga, ales deputat de Covasna, a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD”, a anunțat Eugen Tomac pe Facebook.


Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga şi-a depus duminică demisia din PMP, el anunţând conducerea Camerei Deputaţilor că va activa, pe viitor, în cadru grupului parlamentar al PSD.

Demisia lui Goga a figurat pe ordinea de zi a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, reunit duminică în vederea stabilirii programului privind depunereaşi citirea moţiunii de cenzură a PSD. Conducerea Camerei Deputaţilor a luat act de demisia lui Goga.

Demisia lui Goga survine în contextul în care PSD a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu şi desfăşoară negocieri politice pentru a securiza voturile propriilor parlamentari şi pentru a atrage şi alte voturi care să asigure adoptarea moţiunii.

Dezertarea lui Octavian Goga survine la doar câteva ore după ce președintele PMP, Traian Băsescu, a scris pe Facebook că PSD este inapt să guverneze și trebuie trimis în opoziție.

CITEȘTE  și Traian Băsescu: „PSD, un partid inapt pentru guvernare!”. Fostul șef al statului îi toacă mărunt pe Liviu Dragnea, Victor Ponta și Sorin Grindeanu

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...