Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grapini nu susţine candidatura lui Piedone la sectorul 4 din partea PPU-sl

Copreşedintele PPU-sl, Maria Grapini, a anunţat joi că nu poate să susţină candidatura lui Cristian Popescu-Piedone la Primăria sectorului 4 din partea formaţiunii pe care o conduce, precizând că, în cazul în care Biroul Executiv al partidului va valida această candidatură, ea va face "un pas înapoi". "Nu pot susţine candidatura domnului Piedone pentru că aş abandona propriile principii şi nu m-aş mai putea uita în ochii oamenilor. Dacă, în mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului Cristian Popescu, voi fi nevoită să fac un pas înapoi, până la Congresul partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar dacă mulţi cetăţeni din sectorul 4 doresc să-l aibă primar. Voi continua să cred că există oameni care vor susţine candidaţi valoroşi, indiferent din ce partid vin şi vor exclude candidaţi asupra cărora planează suspiciuni sau sunt dovezi certe că au încălcat legea şi moralitatea", a declarat Maria Grapini, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Share

Elena Mitrovici 0 comentarii

Actualizat: 21.04.2016 - 12:10

Copreşedintele PPU-sl, Maria Grapini, a anunţat joi că nu poate să susţină candidatura lui Cristian Popescu-Piedone la Primăria sectorului 4 din partea formaţiunii pe care o conduce, precizând că, în cazul în care Biroul Executiv al partidului va valida această candidatură, ea va face "un pas înapoi". 

"Nu pot susţine candidatura domnului Piedone pentru că aş abandona propriile principii şi nu m-aş mai putea uita în ochii oamenilor. Dacă, în mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului Cristian Popescu, voi fi nevoită să fac un pas înapoi, până la Congresul partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar dacă mulţi cetăţeni din sectorul 4 doresc să-l aibă primar. Voi continua să cred că există oameni care vor susţine candidaţi valoroşi, indiferent din ce partid vin şi vor exclude candidaţi asupra cărora planează suspiciuni sau sunt dovezi certe că au încălcat legea şi moralitatea", a declarat Maria Grapini, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES

Copreşedintele PPU-sl a precizat totodată că a apreciat declaraţia făcută de Cristian Popescu-Piedone în contextul tragediei de la clubul Colectiv privind retragerea din viaţa publică. 
"Nu ştiu dacă este sau nu vinovat de tragedia de la Colectiv, acest lucru va fi stabilit de justiţie. Ştiu doar că domnul Cristian Popescu-Piedone are o urmărire penală şi că a declarat, după imensa tragedie, că se va retrage din viaţa publică. Atunci, am apreciat declaraţia... Cred că toţi care se află în situaţii similare ar trebui să facă acest pas. Dacă şi-ar fi respectat cuvântul dat şi justiţia l-ar găsi nevinovat sunt convinsă că peste patru ani ar putea fi ales cu succes. A ratat o şansă de a se reabilita în faţa familiilor care au pierdut persoane dragi, în faţa propriei conştiinţe şi în faţa lui Dumnezeu", a menţionat Grapini, conform sursei citate. 

Potrivit comunicatului, Grapini a calificat drept "total neinspirată" schimbarea deciziei personale a lui Piedone. "Am declarat public, de câte ori am avut ocazia, că şansa României este anul 2016! Acum trebuie să alegem raţional şi în funcţie de calităţile umane, profesionale şi morale. PPU-sl este un partid care pune în centrul politicilor oamenii", a conchis Maria Grapini. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...